Helena Online Schaken

Info over Helena's Online Schaken

Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


ratingsysteem:verlopen_na_7_dagen

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

Beide kanten vorige revisie Vorige revisie
ratingsysteem:verlopen_na_7_dagen [2021/11/18 22:32]
gijs
ratingsysteem:verlopen_na_7_dagen [2022/02/15 21:00] (huidige)
helena
Regel 18: Regel 18:
 Het getal van 7 is willekeurig gekozen. Ooit is bedacht dat een speler toch wel in staat moet zijn om minimaal 1x per week te kunnen spelen en het max aantal lopende partijen afstemt op zijn/haar speelactiviteit. Het getal van 7 is willekeurig gekozen. Ooit is bedacht dat een speler toch wel in staat moet zijn om minimaal 1x per week te kunnen spelen en het max aantal lopende partijen afstemt op zijn/haar speelactiviteit.
  
-De controles vinden verspreid over de nacht plaats, omdat dan de serverbelasting lager ligt. In het extreme geval dat er meer partijen verlopen dan er verwerkt worden als zijnde verlopen, zou het zelfs een dag langer kunnen duren. ALS de tegenstander na 7x24=168 uur toch nog een zet doet, loopt de partij gewoon verder en kan er geen claim op de 7 dagen gelegd worden. Doel is om partijen uit te spelen, niet om op overschrijding van 168 uur zettijd te winnen.+De controles vinden verspreid over de nacht plaats, omdat dan de serverbelasting lager ligt. In het extreme geval dat er meer partijen verlopen dan er verwerkt worden als zijnde verlopen, zou het zelfs een dag langer kunnen duren. ALS de tegenstander na 7x24=168 uur toch nog een zet doet, loopt de partij gewoon verder en kan er geen claim op de 7 dagen gelegd worden. **Doel is om partijen uit te spelen, niet om op overschrijding van 168 uur zettijd te winnen.**
  
 Als je vindt dat je tegenstander te traag speelt => niet meer uitnodigen en denk na over de mogelijkheid om spelers waarmee je absoluut niet meer mee wilt spelen, te blokkeren. Dan worden ze ook overgeslagen als je zelf vele rijen spelers tegelijk uitdaagt. Als je vindt dat je tegenstander te traag speelt => niet meer uitnodigen en denk na over de mogelijkheid om spelers waarmee je absoluut niet meer mee wilt spelen, te blokkeren. Dan worden ze ook overgeslagen als je zelf vele rijen spelers tegelijk uitdaagt.
ratingsysteem/verlopen_na_7_dagen.txt · Laatst gewijzigd: 2022/02/15 21:00 door helena