User Tools

Site Tools


forum:prive-berichten

Privé-berichten

Het is mogelijk om privé-berichten naar andere spelers te versturen en te ontvangen. Er kunnen mappen aangemaakt worden om je berichten overzichtelijk te houden.

  • De berichtenbox hiervoor kan maximaal 50 berichten bevatten. Dit is inclusief de map verzonden items.
  • Indien deze box (bijna) vol is, krijg je bij inloggen hier een melding van.
  • Je kunt berichten verwijderen om te voorkomen dat je berichtenbox vol raakt. Zodra deze vol is kun je geen berichten meer ontvangen of versturen. Een verzender ziet dan een melding dat het bericht niet verzonden kan worden aan de betreffende ontvanger
  • Om het systeem privéberichten te kunnen blijven gebruiken, dien je dus op tijd berichten weer te verwijderen, vergeet hierbij niet je map verzonden berichten!

VIP-account

Bij een VIP-account kun je een onbeperkt aantal berichten bewaren!

Indien je geen VIP-account (meer) hebt en er zijn meer dan 50 berichten in je box, dan worden deze NIET automatisch verwijderd. Maar zolang er meer dan 50 berichten in zitten, kan er geen gebruik gemaakt worden van verzenden en ontvangen van privé-berichten.

Privé-berichten van andere speler blokkeren

Je kunt een andere speler blokkeren, zodat die jou geen privé-berichten en schaakuitdagingen meer kan sturen.

Ga hiervoor naar het profiel van de desbetreffende speler en klik daar op de link:

Blokkeerlijst: “Aan blokkeerlijst toevoegen button” Deze speler kan jou privé-berichten en geen uitdagingen meer versturen. De blokkeerbutton is bij deze speler voor jou gewijzigd naar een button om de betreffende speler te kunnen verwijderen uit je blokkeerlijst.

forum/prive-berichten.txt · Last modified: 2023/10/27 17:51 (external edit)